Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Κ.Δημογλίδου για κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: «Φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι»

H 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα

Κ.Δημογλίδου για κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: «Φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, το πρωί της Δευτέρας (27/1) μίλησε για το 3χρονο αγόρι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ μετά την κακοποίηση που υπέστη από την μητέρα του και το σύντροφό της.

«Το παιδί είχε υποστεί εκτεταμένη κακοποίηση και από τους δύο γονείς, πρόκειται για τη μητέρα και το σύντροφό της όχι για πατέρα του παιδιού. Δεν αφορά κανέναν τι ισχυρίζονται οι δύο. Έχει παραγγελθεί ιατρική εξέταση, για να δούμε πόσο καιρό κακοποιείται. Η πρώτη εικόνα από τους γιατρούς είναι πολύ σοβαρή», είπε για την υπόθεση του Ηρακλείου η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κα Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Έχει κακοποιηθεί αρκετά, φέρει σοβαρά τραύματα, στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι, φέρει και ένα σοβαρό αιμάτωμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Δημογλίδου επιβεβαίωσε ότι ο ένας κατηγορεί τον άλλον και συμπλήρωσε: «Υπάρχει αναφορά ότι ο σύντροφος της γυναίκας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών»

Τόνισε δε ότι μέχρι στιγμής «δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον πατέρα».

Τουλάχιστον τρεις μήνες βασάνιζαν το παιδί

Σημειώνεται ότι το μαρτύριο του παιδιού κράτησε τουλάχιστον τρεις μήνες, όσο και το διάστημα που είχε μετακομίσει με τη μητέρα του στο σπίτι του 47χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, ο 44χρονος χωρισμένος με ακόμη ένα παιδί, είχε κατεβάσει τη σύντροφό του από την Αθήνα πριν από τρεις μήνες, ενώ φέρεται να είχαν γνωριστεί μέσω Facebook μόλις ένα μήνα πριν γίνει η μετακόμιση της 26χρονης με το παιδί.

Αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει το Cretalive, αναφέρουν ότι συμπεριφέρεται σαν μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, «βγάζει» μία απάθεια, όπως λένε χαρακτηριστικά, ενώ για τις πρώτες ώρες της σύλληψης της δεν είχε καν ρωτήσει για την κατάσταση του παιδιού.

Ο 44χρονος, ο οποίος έχει ένα παιδί από προηγούμενη σχέση, έχει απασχολήσει τις αρχές -αλλά όχι για σοβαρά αδικήματα- μεταξύ άλλων πριν από περίπου 3 χρόνια είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή απειλή.

H 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, να οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών Ηρακλείου, αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.