ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Δημογλίδου για βία ανηλίκων: «Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος παίζει η οικογένεια»

«Θα πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι δεν υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο, ακόμη κι αν χρησιμοποιούνται και ψεύτικα ονόματα»

Κ.Δημογλίδου για βία ανηλίκων: «Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος παίζει η οικογένεια»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων το πρωί της Τρίτης (1/10) μίλησε για τη βία μεταξύ ανηλίκων, και τόνισε ότι «πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος παίζει η οικογένεια».

Παράλληλα μίλησε και για την περίπτωση της Γλυφάδας, που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.

«Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος παίζει η οικογένεια. Σημαντικός ο ρόλος του σχολείου, αλλά όλα πρέπει να ξεκινούν από την οικογένεια. Όταν επεμβαίνει η Αστυνομία είναι ήδη αργά γιατί το παράπτωμα έχει ήδη γίνει και το παιχνίδι έχει χαθεί…», τόνισε η κυρία Δημογλίδου.

Σχετικά με βίντεο που αναρτώνται στο διαδίκτυο από ανήλικους και προτρέπουν στην άσκηση βίας ή άλλες έκνομες πράξεις, όπως είδαμε και πρόσφατα μετά το περιστατικό στη Γλυφάδας, η ίδια υπογράμμισε πως επεμβαίνει αυτεπάγγελτα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Θα πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι δεν υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο, ακόμη κι αν χρησιμοποιούνται και ψεύτικα ονόματα. Από την ηλεκτρονική διεύθυνση που ανεβαίνουν οι αναρτήσεις μπορεί να εντοπιστεί ποιος τις έκανε», επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις ανακοινώσεις για την αυστηροποίηση των ποινών, στους γονείς των παραβατικών παιδιών, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ υποστήριξε πως στόχος είναι οι γονείς να δώσουν περισσότερη προσοχή στα παιδιά τους, όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.