ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Ο “Άλλος Άνθρωπος” δεν υπάρχει όπως τον δημιούργησα – Δεν μπορώ να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια»

«Έχω νιώσει πολύ προσβεβλημένος με όλα αυτά που έγιναν» λέει ο Κ.Πολυχρονόπουλος

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Ο “Άλλος Άνθρωπος” δεν υπάρχει όπως τον δημιούργησα – Δεν μπορώ να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη ύστερα από τις διώξεις που ασκήθηκαν για τον «Άλλο Άνθρωπο», τονίζοντας ότι η κοινωνική κουζίνα που δημιούργησε, δεν υπάρχει πλέον όπως ήταν στην αρχική της μορφή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ξεκαθάρισε πως «έχει αλλάξει όλη η ζωή μου, καταρρακώθηκα σαν άνθρωπος. Έχω νιώσει πολύ προσβεβλημένος με όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια».

Έπειτα, ανέφερε ότι συνεχίζει τις δράσεις, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα είπε ότι «η κοινωνική κουζίνα έτσι όπως τη δημιούργησα δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως, δράσεις που γίνονται. Παραδείγματος χάριν, στις φωτιές ήμασταν εκεί. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία μας γνωρίζει, οπότε μας ανοίγει τον δρόμο, δίνουμε παγωμένα νερά, σάντουιτς κτλ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε πως «όταν άρχισε ο ντόρος ήταν λογικό οι άνθρωποι να είναι επιφυλακτικοί. Σιγά,σιγά με έβλεπαν στο δρόμο να μαγειρεύω και άλλαζε το κλίμα. Άνθρωποι με έβλεπαν, μου χτυπούσαν την πλάτη και έλεγαν “είμαστε μαζί σου”. Ξεκινήσαμε με σχολεία, από την αρχή μετά από ότι έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.