Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη ύστερα από τις διώξεις που ασκήθηκαν για τον «Άλλο Άνθρωπο», τονίζοντας ότι η κοινωνική κουζίνα που δημιούργησε, δεν υπάρχει πλέον όπως ήταν στην αρχική της μορφή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ξεκαθάρισε πως «έχει αλλάξει όλη η ζωή μου, καταρρακώθηκα σαν άνθρωπος. Έχω νιώσει πολύ προσβεβλημένος με όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια».

Έπειτα, ανέφερε ότι συνεχίζει τις δράσεις, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα είπε ότι «η κοινωνική κουζίνα έτσι όπως τη δημιούργησα δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως, δράσεις που γίνονται. Παραδείγματος χάριν, στις φωτιές ήμασταν εκεί. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία μας γνωρίζει, οπότε μας ανοίγει τον δρόμο, δίνουμε παγωμένα νερά, σάντουιτς κτλ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε πως «όταν άρχισε ο ντόρος ήταν λογικό οι άνθρωποι να είναι επιφυλακτικοί. Σιγά,σιγά με έβλεπαν στο δρόμο να μαγειρεύω και άλλαζε το κλίμα. Άνθρωποι με έβλεπαν, μου χτυπούσαν την πλάτη και έλεγαν “είμαστε μαζί σου”. Ξεκινήσαμε με σχολεία, από την αρχή μετά από ότι έγινε».