ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Συγκινούν οι δηλώσεις του αδερφού του 52χρονου που χάθηκε στον χείμαρρο

«Έσπασα το παρμπρίζ μη τυχόν και είναι μέσα και τελικά τον βρήκαμε έξι με εφτά χιλιόμετρα κάτω μακριά»

Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Συγκινούν οι δηλώσεις του αδερφού του 52χρονου που χάθηκε στον χείμαρρο

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι δηλώσεις του αδερφού του 52χρονου θύματος ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος στο Αγρίνιο, όντας ο πρώτος νεκρός της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα». 

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του Μega, είχε μια έντονη ανησυχία για τον αδερφό του καθώς γνώριζε ότι έκανε και βραδινές βάρδιες στη δουλειά του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο άτυχος Άγγελος Κανιώτης δεν σήκωνε κανένα από τα δύο κινητά του, ενίσχυσαν τα σημάδια φόβου που είχε όλο το βράδυ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Εγώ είχα ανησυχία και ξύπνησα 4:00 με 5:00 το πρωί αρκετές φορές. Άκουγα βοή. Λέω ‘τι βοή είναι αυτή’; Δεν ήταν αέρας, πρέπει να έρχεται νερό από το ρέμα. Το πρωί ήμουν στο Αγρίνιο, με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί από το χωριό, μου λέει ψάχνουμε τον αδελφό σου.

Είχε δύο κινητά, το ένα ήταν απενεργοποιημένο και το άλλο καλούσε. Δεν το σήκωνε. Το άλλο ήταν κλειστό γι’ αυτό με φάγανε τα σημάδια εμένα. Ξύπνησα τη γυναίκα μου και της λέω πήγαινε να δεις γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κάτι έγινε.

Πήγα πάνω και βρήκα το αμάξι, έσπασα το παρμπρίζ μη τυχόν και είναι μέσα. Και μετά ειδοποιήσαμε Πυροσβεστική και Αστυνομία και έγιναν έρευνες και τον βρήκαμε έξι με εφτά χιλιόμετρα κάτω μακριά, έξω από το χωριό κάτω στο ρέμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε έναν γιο, φοιτητή. Κάθε τόσο γίνονται ατυχήματα σοβαρά. Μέσα στο ρέμα φυλάκιο. Δεν είμαστε σοβαροί. Τριτοκοσμικές χώρες καταντήσαμε. Μέτρα ασφαλείας μηδέν» καταλήγει ο αδερφός του αδικοχαμένου Άγγελου, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως χάθηκε ο αδερφός του έτσι ξαφνικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.