ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Καμένα Βούρλα: 84χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο

Καμένα Βούρλα: 84χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο

Τραγωδία σημειώθηκε χθες Σάββατο (12/10) στα Καμένα Βούρλα, καθώς μια 84χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπήρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 84χρονη έφερε ένα ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.