ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Καμένα Βούρλα: Την έσφαξε με την πόρτα ξεκλείδωτη – Οι τέσσερις ύποπτοι για το άγριο έγκλημα 

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος

Καμένα Βούρλα: Την έσφαξε με την πόρτα ξεκλείδωτη – Οι τέσσερις ύποπτοι για το άγριο έγκλημα 

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. 

Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές. Η 84χρονη είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη.

Σύμφωνα με MEGA, υπάρχουν μαρτυρίες ότι η ηλικιωμένη άφηνε την πόρτα του σπιτιού της ανοικτή, μάλιστα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «έβαζε ένα παπούτσι για να αφήνει ανοιχτή την πόρτα».

Έτσι ενδέχεται να προκύπτει το συμπέρασμα να μην άνοιξε την πόρτα το ίδιο το θύμα, αλλά να βρήκε τον δράστη μέσα στο σπίτι. Όσον αφορά το δολοφονικό όργανο εξετάζεται είτε να το είχε μαζί του είτε να το πήρε από το σπίτι. Πάντως το μαχαίρι που αφαίρεσε την ζωή της ηλικιωμένης δεν έχει βρεθεί μέσα στο σπίτι της, ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ.

Τέσσερα άτομα είναι στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας

«Μαχαιρώθηκε στην πλάτη το θύμα, για να έχει γίνει αυτό σημαίνει ότι τον εμπιστεύεται τον δράστη. Κάποιος γυρνάει την πλάτη του σε κάποιον που εμπιστεύεται», επεσήμανε ο κ. Μπαλάσκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας υπάρχουν τέσσερα άτομα, τα άλλοθι των οποίων ερευνώνται από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.