ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καρδίτσα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο άλογα που βρίσκονταν μέσα σε οικόπεδο

Η αποτρόπαια θανάτωση των δυο άτυχων ζώων διαπιστώθηκε το περασμένο Σάββατο από περαστικούς

Καρδίτσα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο άλογα που βρίσκονταν μέσα σε οικόπεδο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άλογα που βρίσκονταν μέσα σε ένα οικόπεδο σε κοινότητα του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα.

Η αποτρόπαια θανάτωση των δυο άτυχων ζώων διαπιστώθηκε το περασμένο Σάββατο από περαστικούς.

Αμέσως υπέβαλαν καταγγελία στο τμήμα Παλαμά και οι αστυνομικοί που τα βρήκαν νεκρά με τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου στα σώματά τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή γύρω από το οικόπεδο.

Τα πλάνα αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη που είχε καταγραφεί να απομακρύνεται κρατώντας το επίμαχο κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε όταν συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ο οποίος παρήγγειλε να γίνει νεκροτομή από κτηνίατρο στα δύο νεκρά άλογα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.