ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Καρδίτσα: Ιερόσυλος διέρρηξε εκκλησία – Έκλεψε τα τάματα των πιστών

Άρπαξε χρυσούς σταυρούς, αλυσίδες και διάφορα άλλα τιμαλφή από τις εικόνες

Καρδίτσα: Ιερόσυλος διέρρηξε εκκλησία – Έκλεψε τα τάματα των πιστών

Ιερόσυλος έκλεψε πολλά τιμαλφή, τα οποία ήταν αφιερώματα των πιστών, από μια εκκλησία στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή με το προσωπικό του αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο δράστης συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι στην περιοχή της Θήβας.

Είχε προσπαθήσει αρχικά να παραβιάσει μια πλαϊνή είσοδο του ναού προκαλώντας φθορές, αλλά δεν τα κατάφερε και διέρρηξε την κεντρική πόρτα καταστρέφοντάς την.

Στη συνέχεια, άρπαξε χρυσούς σταυρούς, αλυσίδες και διάφορα άλλα τιμαλφή από τις εικόνες και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου, οι συνάδελφοί τους της Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν τον ιερόσυλο στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, όπου τον ακινητοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα τάματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του, ένα κατσαβίδι που βρέθηκε στο εσωτερικό του και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.