ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καρδίτσα: Συνελήφθη 62χρονος που ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο

Είχε προσεγγίσει τον ανήλικο στέλνοντάς του μηνύματα μέσω κινητού

Καρδίτσα: Συνελήφθη 62χρονος που ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 62χρονο ο οποίος επί τρεις μήνες ασελγούσε σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού σε κοινότητα του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.

Η σύλληψή του έγινε έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια η αδελφή του ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο αδίστακτος παιδεραστής ο οποίος είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στο χωριό από μεγάλη πόλη, είχε προσεγγίσει στα μέσα Ιουνίου τον ανήλικο αδελφό της στέλνοντάς του γραπτά ερωτικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και από τότε ως και τις 11 Σεπτεμβρίου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Το 12χρονο αγόρι έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε η αδελφή του.

Ο 62χρονος συνελήφθη και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια φωτογραφία του ανήλικου και κατέσχεσαν τέσσερα μαχαίρια το ένα εκ των οποίων μήκους 29 εκατοστών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο υπολογιστές το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και παιδική πορνογραφία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.