ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καρδίτσα: Συνελήφθη φυγόποινος με δύο καταδίκες 

Με την πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή

Καρδίτσα: Συνελήφθη φυγόποινος με δύο καταδίκες 

Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Με την πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.

Με την δεύτερη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που θα αποφασίσει αν θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Σε έλεγχο υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.