Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Με την πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.

Με την δεύτερη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που θα αποφασίσει αν θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Σε έλεγχο υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.