ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καστοριά: Αναρριχητές εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στο Εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

Στο σημείο βρίσκονται 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα

Καστοριά: Αναρριχητές εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στο Εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό δύο αναρριχητών που εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στο Εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, έξω από τον χώρο Αμπελόκηποι στην Καστοριά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς είχε ήδη κινητοποιηθεί ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αναρριχητές έχασαν τον προσανατολισμό τους όταν βρίσκονταν σε δύσβατο σημείο σε πλάγια βουνού, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να μην μπορούν να επιστρέψουν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν.

Οι ίδιοι ενημέρωσαν για το συμβάν καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα και δύναμη της Αστυνομίας Καστοριάς, που «χτενίζουν» από άκρη σε άκρη το βουνό, καθώς έχουν μαζί τους τηλεφωνική επικοινωνία αλλά η οπτική επαφή δεν κατέστη δυνατή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.