ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καστοριά: Άρπαξαν 4.666 ευρώ από 59χρονη – Πώς την εξαπάτησαν με πρόσχημα το επίδομα «market pass»

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Καστοριά: Άρπαξαν 4.666 ευρώ από 59χρονη – Πώς την εξαπάτησαν με πρόσχημα το επίδομα «market pass»

Μια 59χρονη γυναίκα από την Καστοριά έπεσε θύμα απάτης με το πρόσχημα ότι θα της χορηγηθεί το επίδομα «market pass», με τον επιτήδειο να της αρπάζει 4.666 ευρώ.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών, καθώς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως στις 29 Απριλίου, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείου και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος «Market Pass» την έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 4.666 ευρώ.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, η υπόθεση εξιχνιάστηκε ενώ το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 45χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.