ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καστριώτισσα: 79χρονος περιπατητής τραυματίστηκε σοβαρά

Από την πτώση του σε βράχια τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και στη σπονδυλική του στήλη

Καστριώτισσα: 79χρονος περιπατητής τραυματίστηκε σοβαρά

Το απόγευμα του Σαββάτου, σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένου περιπατητή στην περιοχή της Καστριώτισσας κοντά στο θεματικό πάρκο.

Ο 79χρονος άντρας ο οποίος είχε πάει με την παρέα του στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να περπατήσουν στη φύση, κατά τη διάρκεια της πορείας τους σε κάποιο μονοπάτι έπιασε ένα ξύλο σε μία κουπαστή το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα αυτό να φέρει την πτώση του.

Από την πτώση του σε βράχια τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και στη σπονδυλική του στήλη με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και προέδρων τοπικών κοινοτήτων της περιοχής Μαυρολιθαριου (Χαλετσος) και Καστριώτισσας (Π. Αλεξόπουλος).

«Στις 16:00 ειδοποιήθηκε η Π. Υ και το ΕΚΑΒ ότι ένας ηλικιωμένος 79 χρόνων άνδρας πεζοπορος γλίστρησε και έπεσε σε μικρά βράχια και τραυματιστεί. Επιχειρούν Π.Κ. Πολύδροσο με επικεφαλής τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ κ. ΣΟΦΙΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ Π.Κ. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ με τον πυροσβέστη κ. Χαρδαλουπα Ανδρεα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 600mΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΔΙΚΤΥΟ» είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαυρολιθαριου Χρήστος Χαλετσος .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο ενήργησαν 9 άνδρες της Π.Υ και βρέθηκαν 2 ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άνδρα στον δρόμο προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Άμφισσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.