ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθη 31χρονος Παλαιστίνιος με κλεμμένη μοτοσικλέτα και ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Παλαιστίνιο να κινείται με μοτοσικλέτα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθη 31χρονος Παλαιστίνιος με κλεμμένη μοτοσικλέτα και ναρκωτικά

Αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα, μετά από καταδίωξη συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας έναν 31χρονο αλλοδαπό για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Παλαιστίνιο να κινείται με μοτοσικλέτα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή του Μεταξουργείου, και έκριναν ύποπτη τη συμπεριφορά του.

Αφού του έκαναν σήμα για να τον ελέγξουν, ο 31χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσαν την μοτοσικλέτα επί της οδού Πειραιώς και, σε έλεγχο που πραγματοποιήσαν, βρήκαν πάνω στον άνδρα 0,5 γρ. ηρωίνης, 1 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 4 ναρκωτικά χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψη του 31χρονου οι Αρχές διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε είχε αφαιρεθεί πρωινές ώρες της Τρίτης από την συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Σωκράτους στην Ομόνοια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.