ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καταπέλτης» ο Δ.Βερβεσός για Νέα Φιλαδέλφεια: «Γιατί άφησαν στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους της ΕΛ.ΑΣ;»

«Αν είχαν κάνει αυτό που έπρεπε δεν θα είχαμε θρηνήσει νεκρό»

«Καταπέλτης» ο Δ.Βερβεσός για Νέα Φιλαδέλφεια: «Γιατί άφησαν στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους της ΕΛ.ΑΣ;»

Καταπέλτης ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ενάντια στην ανοχή που επιδεικνύεται προς τους υψηλά ιστάμενους υπεύθυνους για την Ελληνική Αστυνομία, μετά το μπάχαλο με την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται αφειδώς προς όλα τα ΜΜΕ, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινά έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες που υπάρχουν σε στελέχη της αστυνομίας για το φιάσκο, ενώ ολοένα και αυξάνοντα οι φωνές και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας, ότι υπεύθυνη είναι η ηγεσία του Σώματος.

Το γεγονός ότι οι Αρχές ήξεραν μέρες πριν το τι έρχεται στη χώρα μας και υπήρχαν επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις από σχεδόν… όλα τα Βαλκάνια, αλλά και την Interpol για τους νεοναζί εγκληματίες, είναι αδιαμφισβήτητο και  εκεί εστιάζεται η έρευνα των «αδιάφθορων» για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.

Γιατί άφησαν στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους;

Ο κ.Βερβεσός μιλώντας στο Open, είπε πολύ χαρακτηριστικά ότι οι δικαστικές Αρχές έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τους υπευθύνους της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αν είχαν κάνει τη δουλειά τους, δεν θα είχαμε θρηνήσει ένα νέο παλικάρι.

Επεσήμανε συγκεκριμένα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και επίσημα οι ανακριτικές αρχές γιατί ο εισαγγελέας, γιατί οι δικαστικές αρχές της χώρας έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους δια παραλείψεως υπευθύνους της ελληνικής αστυνομίας, οι οποίοι είναι προφανές ότι αν είχαν κάνει αυτό που έπρεπε σύμφωνα με το νόμο και το καθήκον τους σήμερα δεν θα είχαμε θρηνήσει έναν νεκρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.