ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καθηγητής στο Πάντειο και σε Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο 66χρονος που συνελήφθη για εμπρησμούς στη Βάρη

Αύριο Πέμπτη (8/8) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή

Καθηγητής στο Πάντειο και σε Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο 66χρονος που συνελήφθη για εμπρησμούς στη Βάρη

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 66χρονος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος συνελήφθη για τις πυρκαγιές στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη Αττικής πριν από περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, αύριο Πέμπτη (8/8) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας ακόμα και σπιτιών, καθώς και μία κρίσιμη μαρτυρία οδήγησαν στη σύλληψη του εν λόγω, έπειτα από σχετικό ένταλμα, για τις 4 πυρκαγιές στις 8 και 9 Ιουνίου στη Βάρη.

Πρόκειται για υλικό που τον έχει καταγράψει και τις τέσσερις φορές να βρίσκεται κοντά, ενώ όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στις δύο από αυτές φαίνεται να βάζει και τις φωτιές.

Το υλικό αυτό τέθηκε υπόψιν του εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αξιολογηθεί και τελικά να εκδοθεί και το ένταλμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος προσπαθεί να αποφύγει κάθε συσχέτιση του με τις πυρκαγιές αυτές, λέγοντας πως σχετίζεται αυτός με τα συμβάντα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, πρόκειται για διδάκτορα του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχου του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Είναι πτυχιούχος μελετητής οικονομικών μελετών και μελετών επιχειρησιακής έρευνας ενώ παραχωρούσε διαλέξεις στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Για 5 χρόνια, από το 2008 έως το 2013 είχε διοριστεί και σαν τακτικός καθηγητής στη σχολή Αξιωματικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινές κάθειρξης έως 10 έτη για τους εμπρησμούς από αμέλεια -καθώς το αδίκημα πλέον έχει μετατραπεί σε κακούργημα- και έως 20 χρόνια για τους εμπρησμούς από πρόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.