ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Κέντρο Αθήνας: Σε ισόβια κάθειρξη για ναρκωτικά είχε καταδικαστεί ο Αλβανός που συνελήφθη στη Σωκράτους (φωτο)

Καταδικάστηκε το 2008 και αποφυλακίστηκε το 2015

Κέντρο Αθήνας: Σε ισόβια κάθειρξη για ναρκωτικά είχε καταδικαστεί ο Αλβανός που συνελήφθη στη Σωκράτους (φωτο)

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό που ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στο ΙΧ τους, στο οποίο βρέθηκαν όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γνωστής ιστοσελίδας, ο άνδρας, 39 ετών, γεννημένος το 1985, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του. Κατά την έρευνα, εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα. swkratous__1__2 swkratous__2__2 swkratous__5__2 swkratous__4__2

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.