ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κερατσίνι: 34χρονος Μπαγκλαντεσιανός περιπτεράς συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης

«Είδα το παιδί να έρχεται κλαίγοντας», ισχυρίζεται η μητέρα της 10χρονης

Κερατσίνι: 34χρονος Μπαγκλαντεσιανός περιπτεράς συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 10χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 34χρονο Μπαγκλαντεσιανό περιπτερά.

Ο 34χρονος συνελήφθη και κατηγορείται μεταξύ άλλων για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και βιασμό, με τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στο περίπτερο να έχουν καταγράψει όλα όσα έγιναν.

Ο υπάλληλος του περιπτέρου φέρεται να κατηγόρησε το κορίτσι ότι τον έκλεψε και στη συνέχεια να το άγγιξε σε επίμαχα σημεία, με πρόφαση ότι της έκανε σωματικό έλεγχο.

Στη συνέχεια, τράβηξε το παιδί εντός του περιπτέρου, παρά τις εκκλήσεις του να το αφήσει να φύγει.

«Είδα το παιδί να έρχεται κλαίγοντας», ισχυρίζεται η μητέρα της 10χρονης

Από τη μεριά της, η μητέρα του παιδιού περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της.

«Πήγε το παιδί να πάρει κάτι… ισχυρίστηκε (ο περιπτεράς) ότι τον έκλεψε, έγινε ό,τι έγινε, γύρισε το παιδί κλαίγοντας, την άκουσα, μου τα είπε, πήγα, του μίλησα, του είπα ”άγγιξες ανήλικο; Μπορώ να σου κάνω μήνυση”. Μιλούσε ακατάληπτα. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε καν. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Έκανα αυτό που έπρεπε. Έτσι όπως έπρεπε να το κάνω».

Σύμφωνα μάλιστα, με τη μητέρα του παιδιού, η κόρη της πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο περίπτερο για να αγοράσει πράγματα και άρα ο περιπτεράς τη γνώριζε καλά.

«Συνήθως όταν πηγαίνει στο περίπτερο (η 10χρονη) είμαι στην πόρτα και την περιμένω. Γιατί το περίπτερο απέχει πάρα πολύ λίγα μέτρα από το σπίτι μας. Ψιλοάργησε, βγήκα να περπατάω προς τον δρόμο και το είδα το παιδί να έρχεται κλαίγοντας.

Και το παιδί στο συγκεκριμένο περίπτερο πηγαίνει -ειδικά το καλοκαίρι- σχεδόν κάθε μέρα. Δηλαδή και ο ίδιος (ο περιπτεράς) το γνώριζε το παιδί. Το ήξερε. Πάντα κρατάει τα λεφτάκια της, της δίνω 2€ και πάει και ψωνίζει κάτι».

Παρακολουθείται από ψυχολόγο η 10χρονη – «Κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό το γεγονός», είπε στη μητέρα της

«Παρακολουθείται (σ.σ. η 10χρονη) από ψυχολόγο, μας είπαν να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας, μας είπαν να μην το συζητάμε γιατί το ίδιο το παιδί είπε “κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό το γεγονός”, να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να αποσυμφορηστούμε λίγο» συμπλήρωσε η μητέρα της μικρής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον 34χρονο από το Μπαγκλαντές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για παράνομη βία και βιασμό και πλέον βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, έπειτα κι από έλεγχο που έγινε στις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κι αποκάλυψαν όλα όσα έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.