ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές που ξυλοκόπησαν 55χρονη 

Αφού την χτύπησαν, την διέταξαν να μείνει ακίνητη απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν ξανά

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές που ξυλοκόπησαν 55χρονη 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό δύο ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 55χρονης γυναίκας στην περιοχή του Αγίου Μάρκου και την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και με απειλές για να αρπάξουν χρήματα και τιμαλφή.

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής ληστές δεν μπήκαν στον κόπο να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, όταν όρμησαν στο σπίτι αιφνιδιάζοντας την γυναίκα που ήταν μόνη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αφού την χτύπησαν, την διέταξαν να μείνει ακίνητη απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν ξανά, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια ώσπου βρήκαν 200 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Η 55χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, όμως τα ίχνη τους είχαν χαθεί.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, ενώ ελήφθησαν και αποτυπώματα από τους χώρους που κινήθηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.