ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κέρκυρα: Μητέρα εξωθούσε την κόρη της στην πορνεία από τα 12 της – «Με πότιζε ούζο και με χτυπούσε»

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 27χρονης

Κέρκυρα: Μητέρα εξωθούσε την κόρη της στην πορνεία από τα 12 της – «Με πότιζε ούζο και με χτυπούσε»

Μια 27χρονη από την Κέρκυρα αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε δίπλα στην μητέρα της, όταν την εξωθούσε στην πορνεία από την ηλικία των 12.

«Η μητέρα μου με εξωθούσε στην πορνεία από τα 12, με πότιζε ούζο και με χτυπούσε προκειμένου να μην είμαι σε θέση να φέρω αντίσταση.

Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα πόσοι ήταν, θύματα όμως, τουλάχιστον έξι ονόματα. Ο κάθε ένας πλήρωνε από 50 ή 100 ευρώ τη φορά που καρπωνόταν η μητέρα μου. Είτε έρχονταν στο σπίτι μας, είτε πήγαινα στα δικά τους ακατάλληλες ώρες», ήταν κάποια από τα λόγια του θύματος στο «Live News».

Η καταγγέλουσα ζούσε υπό το καθεστώς της ανέχειας και παραμέλησης, εγκατέλειψε το σχολείο έχοντας φοιτήσει μόνο στο δημοτικό και αντιμετώπιζε προβλήματα υστέρησης στην ψυχοσυναισθηματική της ανάπτυξη.

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 27χρονης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αρνούμαι τα πάντα. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Οι άνδρες που μας επισκέπτονταν ήταν φίλοι του συντρόφου μου και πατέρα της κόρης μας και έρχονταν για να πείσουν να πάρει τα φάρμακά του, γιατί ήταν καρκινοπαθής και δεν τα δεχόταν από μένα. Το παιδί μου έκανε αυτές τις καταγγελίες ως αντίδραση στο πρόσωπό μου για τον εν τέλει θάνατο του πατέρα της», δήλωσε στο «Live News» η μητέρα της καταγγέλουσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.