ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του – Πώς έφτασε στην αλήθεια η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 68χρονος είχε δεχθεί μαχαιριές πισώπλατα και περί τις 03:30 ειδοποιήθηκε από την 11χρονη κόρη του ζευγαριού η Αστυνομία

Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του – Πώς έφτασε στην αλήθεια η ΕΛ.ΑΣ.

Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου στην Κέρκυρα η σύζυγός του.

Η σύζυγος του 68χρονου προσήχθη από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση της δολοφονίας του 68χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους στο Πέραμα Κέρκυρα μέσα σε μια λίμνη αίματος και χωρίς ρούχα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 68χρονος είχε δεχθεί μαχαιριές πισώπλατα και περί τις 03:30 ειδοποιήθηκε από την 11χρονη κόρη του ζευγαριού η Αστυνομία.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο σημείο της δολοφονίας του 68χρονου βρέθηκε ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία για να ξεδιαλύνουν το παζλ. Αυτό που βοήθησε στις έρευνές τους ήταν τα ρούχα – μέσα στα αίματα της 11χρονης και το μαχαίρι – που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Το χρονικό της υπόθεσης και η ενδοοικογενειακή βία

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν περίπου στις 3.30, η κόρη του θύματος κάλεσε τις Αρχές, αναφέροντας ότι ο πατέρας της είχε επιστρέψει στο σπίτι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανότατα μαχαιρωμένος, και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, γυμνό και με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο, εκτός από την κόρη του θύματος, βρισκόταν και η σύζυγός του, ενώ η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.