Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα Κυριακή (29/9) η 49χρονη που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο σύζυγό της, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Το κουβάρι του εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 11χρονη κόρη του ζευγαριού βρήκε τον πατέρα της αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι τους.

«Ο μπαμπάς μου πριν λίγο γύρισε στο σπίτι από την δουλειά και είναι μαχαιρωμένος. Δεν έχει τις αισθήσεις του», ανέφερε το παιδί στις Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 69χρονος είχε δεχθεί μαχαιριά κάτω από την κλείδα και έχει αφήσει την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στη 49χρονη, με καταγωγή από την Ρωσία, η οποία στη συνέχεια ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Θύτης και θύμα φαίνεται πως είχαν συχνούς καυγάδες και μάλιστα είχαν αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια, ενώ οι γείτονες πολλές φορές είχαν ειδοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το δράμα που βίωνε η ανήλικη.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία είχε ενημερωθεί δύο φορές, με ισάριθμες αναφορές από το «Χαμόγελο του Παιδιού», για περιστατικά παραμέλησης και ψυχολογικής κακοποίησης της 11χρονης κόρης του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, φίλος της 49χρονης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα έπινε και το θύμα βιαιοπραγούσε σε βάρος της.

«Τσακωνόντουσαν και αυτός τη χτυπούσε πολύ συχνά. Δηλαδή την έκανε μαύρη. Το σώμα της ήταν μαυρισμένο, μώλωπες. Έπινε σε μεγάλο βαθμό, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αλκοολική. Δηλαδή έπινε σχεδόν μέχρι αναισθησίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μου το έλεγε ότι με έχει κάνει μαύρη στο ξύλο, αυτή όταν γυρνούσε και απ’ ότι μου έχει πει την έβλεπε ότι ήταν μεθυσμένη και αυτά, τη χτυπούσε σε άσχημο βαθμό. Δε μου είχε πει γιατί πίνει, μου έλεγε ότι της έλειπαν τα δικά της άτομα, η οικογένεια της από την Ρωσία και ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της που την χτυπάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, συνάδελφος του θύματος ανέφερε: «Στη δουλειά πάντα ήρεμος άνθρωπος ήταν, χαμογελαστός. Μια χαρά άνθρωπος, ήσυχος. Ποιος θα τα γνωρίζει τώρα στο σπίτι του καθενός τι γίνεται…τραγικό».