ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κέρκυρα: Ζευγάρι έκλεψε τσαντάκι με χρήματα, τρία οχήματα, μέχρι και… ψυγείο

Ο άνδρας είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο, ένα αυτοκίνητο και ένα... ψυγείο από ένα ξενοδοχείο

Κέρκυρα: Ζευγάρι έκλεψε τσαντάκι με χρήματα, τρία οχήματα, μέχρι και… ψυγείο

Ζευγάρι στην Κέρκυρα έκλεβε ότι…έβρισκε στο διάβα του, με την τελευταία μπάζα να είναι τσαντάκι από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε την Παρασκευή σε ένα προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, στο πλαίσιο κινητοποίησης αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς λίγη ώρα πριν είχαν κλέψει μέσα από ένα όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών το τσαντάκι του οδηγού που είχε μέσα το ποσό των 980 ευρώ.

Όσο «δούλευε» μόνος του παρέμενε ασύλληπτος ένας Έλληνας που έκανε αλλεπάλληλες κλοπές τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα. Όταν πήρε μαζί του και την σύντροφό του για να τον βοηθήσει, έπεσαν και οι δυο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξιχνιάστηκαν και οι προηγούμενες κλοπές!

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα που έγιναν από την περασμένη Δευτέρα ως την Πέμπτη σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο, ένα αυτοκίνητο και ένα… ψυγείο από ένα ξενοδοχείο, ενώ αποπειράθηκε να αρπάξει και διαφορά μεταλλικά αντικείμενα από ένα σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια για τις κλοπές, βρέθηκαν όλα τα οχήματα που είχε κλέψει ο δράστης και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε διώξεις για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής κατ΄ εξακολούθηση, κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.