ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κηφισιά: Ξέχασαν ένα 5χρονο για 6 ώρες σε σχολικό λεωφορείο

Σε βάρος της συνοδού και του οδηγού του σχολικού έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Κηφισιά: Ξέχασαν ένα 5χρονο για 6 ώρες σε σχολικό λεωφορείο

Ένα 5χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο της Κηφισιάς για πάνω από 6 ώρες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας στην Κηφισιά και κατήγγειλε πως χθες Δευτέρα (13/05/2024) στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της συνοδού και του οδηγού του σχολικού έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται πως ο οδηγός και η συνοδός δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.