
Ιρακινός μετανάστης απειλεί να πέσει από την γέφυρα του Πολυκάστρου στον δήμο Παιονίας, ζητώντας να μην μεταφερθεί η γυναίκα του σε άλλη δομή φιλοξενίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο ο Ιρακινός όσο και η σύζυγος του διαμένουν στη δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ αναμένεται και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. για να επιχειρήσει να τον μεταπείσει. Την ίδια στιγμή, έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.