ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κιλκίς: Δέκα άτομα σακάτεψαν στο ξύλο έναν 36χρονο ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του

Μαφιόζικη επίθεση στο Κιλκίς

Κιλκίς: Δέκα άτομα σακάτεψαν στο ξύλο έναν 36χρονο ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του

Μια επίθεση-σοκ σημειώθηκε στο Κιλκίς, εκεί που ένας 36χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο σπίτι του. 

Οι 10 δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι 36χρονου και τον περίμεναν να κατέβει. Όταν έγινε αυτό, του επιτέθηκαν, τον έπιασαν στα χέρια τους και τον έστειλαν σε νοσοκομείο. Οι έρευνες της αστυνομίας, οδήγησαν σε 6 συλλήψεις.

Νέο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε αυτήν τη φορά στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (27-03-2022), ομάδα δέκα ατόμων έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι 36χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα Απόλλων Πευκοδάσους και τον ξυλοφόρτωσαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο 36χρονος συμμετείχε στον αγώνα της ομάδας του, απέναντι στον Μακεδονικό Γρίβας. Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν έξι από τα δέκα άτομα που επιτέθηκαν στον 36χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία του στις Αστυνομικές Αρχές.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 22 έως 42 ετών, εντοπίστηκαν σε περιοχή του Κιλκίς. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, ένας εκ των συλληφθέντων, ένας 29χρονος υπέβαλε μήνυση στον 36χρονο ποδοσφαιριστή, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το thestival.gr, και ο 29χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο του Κιλκίς. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παιονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.