ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κιλκίς: Για ανθρωποκτονία με δόλο διώκεται ο 54χρονος κτηνοτρόφος

Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση

Κιλκίς: Για ανθρωποκτονία με δόλο διώκεται ο 54χρονος κτηνοτρόφος

Στον 54χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά τεσσάρων επίδοξων ληστών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 45χρονο, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Το φονικό επεισόδιο έγινε χθες το βράδυ στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου στις Μουριές Κιλκίς.

Εις βάρος του κτηνοτρόφου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Κιλκίς, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος προανακριτικά φέρεται να απολογήθηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώπιον του ίδιου ανακριτή θα κληθούν να απολογηθούν και οι τρεις φερόμενοι συνεργοί του 45χρονου θανόντος. Πρόκειται για έναν 38χρονο, τον 15χρονο γιο του και τον 16χρονο φίλο του δεύτερου. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν – κατά πληροφορίες – την κατηγορία της απόπειρας ληστείας, ενώ παραμένουν κρατούμενοι. Οι ανήλικοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ανακριτή την Πέμπτη και την επομένη ο 38χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.