ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κιλκίς: Υπάλληλος των ΕΛΤΑ έπαιζε τυχερά παιχνίδια με τις καταθέσεις συνταξιούχων!

Η απάτη αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα

Κιλκίς: Υπάλληλος των ΕΛΤΑ έπαιζε τυχερά παιχνίδια με τις καταθέσεις συνταξιούχων!

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Ευρωπού στο Κιλκίς φέρεται να έχασε σε τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον 300.000 ευρώ από τις καταθέσεις συνταξιούχων.

Η απάτη αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα, όταν ένας συνταξιούχος πήγε στην τράπεζα για να κάνει ενημέρωση στο λογαριασμό του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι, από τα 8.000 ευρώ που είχε, είχαν απομείνει μόνο 2.000 μετά από δυο αναλήψεις, που φυσικά δεν είχε κάνει.

Όταν είπε στους συγχωριανούς του τι συνέβη, έκαναν και εκείνοι ενημέρωση στους λογαριασμούς τους και τους βρήκαν άδειους ή λειψούς.

Κοινό σημείο σε όλες τις περιπτώσεις, ήταν ότι όλοι οι μικροκαταθέτες είχαν εμπιστευτεί τον ίδιο υπάλληλο των ΕΛΤΑ στον οποίο είχαν δώσει τα βιβλιάριά τους για να περνάει τις συντάξεις τους.

Όμως, ο υπάλληλος που επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί σε έξι μήνες χρησιμοποιούσε τα χρήματα από τους λογαριασμούς τους για να παίζει τυχερά παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θύματα κατέφυγαν σε δικηγόρους και αναμένεται να υποβάλουν μηνύσεις σε βάρος του τζογαδόρου ταχυδρομικού, ο οποίος πάντως αρνείται ότι υπεξαίρεσε χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.