Υπάλληλος των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Ευρωπού στο Κιλκίς φέρεται να έχασε σε τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον 300.000 ευρώ από τις καταθέσεις συνταξιούχων.

Η απάτη αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα, όταν ένας συνταξιούχος πήγε στην τράπεζα για να κάνει ενημέρωση στο λογαριασμό του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι, από τα 8.000 ευρώ που είχε, είχαν απομείνει μόνο 2.000 μετά από δυο αναλήψεις, που φυσικά δεν είχε κάνει.

Όταν είπε στους συγχωριανούς του τι συνέβη, έκαναν και εκείνοι ενημέρωση στους λογαριασμούς τους και τους βρήκαν άδειους ή λειψούς.

Κοινό σημείο σε όλες τις περιπτώσεις, ήταν ότι όλοι οι μικροκαταθέτες είχαν εμπιστευτεί τον ίδιο υπάλληλο των ΕΛΤΑ στον οποίο είχαν δώσει τα βιβλιάριά τους για να περνάει τις συντάξεις τους.

Όμως, ο υπάλληλος που επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί σε έξι μήνες χρησιμοποιούσε τα χρήματα από τους λογαριασμούς τους για να παίζει τυχερά παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θύματα κατέφυγαν σε δικηγόρους και αναμένεται να υποβάλουν μηνύσεις σε βάρος του τζογαδόρου ταχυδρομικού, ο οποίος πάντως αρνείται ότι υπεξαίρεσε χρήματα.