ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Κινηματογραφική» καταδίωξη από την Καλαμαριά έως τα Σφαγεία στη Θεσσαλονίκη

19χρονος αλλοδαπός μαζί με τον συνεργό του, έκλεψαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο

«Κινηματογραφική» καταδίωξη από την Καλαμαριά έως τα Σφαγεία στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Άμεση Δράση της Θεσσαλονίκης, με «κινηματογραφική» καταδίωξη που ξεκίνησε από την Καλαμαριά και τελείωσε στα Σφαγεία.

Ο 19χρονος οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, παραβιάζοντας τα φανάρια, το ένα μετά το άλλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον συνεργό του, έκλεψαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο από την περιοχή της Καλαμαριάς, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου τους κατάλαβε και προσπάθησε να τους εμποδίσει και εκείνοι τον παρέσυραν χωρίς να τον τραυματίσουν.

Πλήρωμα περιπολικού εντόπισε τους δράστες και ακολούθησε καταδίωξη για τη σύλληψη τους, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Μετά από τρελή κούρσα και αφού έφθασαν στα Σφαγεία, εγκατέλειψαν το όχημα προσπαθώντας να διαφύγουν με τα πόδια, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί ο 19χρονος, ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού μικροδέμα κάνναβης, δύο τηλεχειριστήρια, δύο ελβετικοί σουγιάδες και ένα σφυρί θραύσης υαλοπινάκων, ενώ μαζί με τον συνεργό του φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλη περίπτωση παραβίαση οχήματος με σκοπό την κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.