ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη: Μπήκε με κλεμμένο ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Δείτε φωτογραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη: Μπήκε με κλεμμένο ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, κινητοποιώντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού και κατά την καταδίωξη διαπιστώθηκε ότι το όχημα απασχολούσε το Τμήμα Ασφάλειας Μουδανιών από παλαιότερη υπόθεση.

Ο οδηγός του οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής «27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο». Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες.

«Ακουσα πολλές σειρήνες. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και είδα το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, είχε τρακάρει με λεωφορείο. Ήταν δύο άτομα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί τούς είχαν περικυκλώσει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.