ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Απειλητικό μέιλ για βόμβες σε ΚΑΤ, Λουκάρεως και Μετρό – Δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο (upd)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Σύνταγμα

Απειλητικό μέιλ για βόμβες σε ΚΑΤ, Λουκάρεως και Μετρό – Δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 08:40) Απειλητικό μέιλ εστάλη στις 7:20 το πρωί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο αναφέρει ότι θα εκραγούν βόμβες που έχουν δύο κιλά εκρηκτικά σε ΚΑΤ, Λουκάρεως, Μετρό Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του Μετρό.

Το μέιλ ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ακολούθησε έλεγχος απο κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, στο μετρό Συντάγματος οι συρμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονταν για κάποια ώρα από τον σταθμό «Σύνταγμα» προσωρινά χωρίς στάση. Ωστόσο η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 2 του Μετρό αποκαταστάθηκε. Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ οι συρμοί πραγματοποιούν και πάλι στάση στον σταθμό Σύνταγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.