Ανοιχτά στο πλευρό του πατρός Αντωνίου τάχθηκε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μάλιστα κατέθεσε υπέρ του στη δίκη για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η ίδια δήλωσε άλλωστε πως «Ήμουν εθελόντρια στην “Κιβωτό”. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην “Κιβωτό”. Όντως πήγαμε, με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην “Κιβωτό”. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών. Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008 – 2009. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι του 2008 – 2009. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα», είπε αρχικά η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον, φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμούΕίδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Και πραγματικά τον θαυμάζω για την υπομονή και το κουράγιο του και όλο αυτό που είχε χτίσει. Η αξιοπρέπεια που είχαν αυτά τα παιδιά, παρόλο που ήταν από δύσκολες οικογένειες, ήταν σαν να είχε αποκτήσει νόημα η ζωή τους».