ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κολωνός: Συνελήφθη ο 48χρονος που πυροβόλησε τον 55χρονο έξω από κατάστημα

Στο σπίτι του βρέθηκε ένα κινητό, η ταυτότητα του θύματος, ένα αεροβόλο και ένα πιστόλι κρότου και 9 κροτίδες

Κολωνός: Συνελήφθη ο 48χρονος που πυροβόλησε τον 55χρονο έξω από κατάστημα

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν το πρωί της Τρίτης στη σύλληψη ενός 48χρονου για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 55χρονου στην περιοχή του Κολωνού.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο κατηγορούμενος πλησίασε τον 55χρονο και τον πυροβόλησε έξω από κατάστημα στο Κολωνό, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Ύστερα από έρευνες της αστυνομίας ο άνδρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης.

Στο σπίτι του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, η αστυνομική ταυτότητα του θύματος, ένα αεροβόλο και ένα πιστόλι κρότου και 9 κροτίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.