ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κομοτηνή: Καταδίωξη στην Εγνατία Οδό και χειροπέδες σε διακινητή που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης

Κομοτηνή: Καταδίωξη στην Εγνατία Οδό και χειροπέδες σε διακινητή που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Χειροπέδες σε έναν διακινητή, ο οποίος προωθούσε στη χώρα μας παράνομους αλλοδαπούς, πέρασαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης.

Ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα ξέφυγε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών έχει δηλωθεί κλοπή την 10-8-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.