ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κως: Συνελήφθη 44χρονος Σύρος που κατηγορείται για ασέλγεια στην 9χρονη ανιψιά της συντρόφου του

Είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω

Κως: Συνελήφθη 44χρονος Σύρος που κατηγορείται για ασέλγεια στην 9χρονη ανιψιά της συντρόφου του

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) συνελήφθη στην Κω ένας 44χρονος Σύρος ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 9χρονης ανιψιάς της συντρόφου του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 46χρονη αλλοδαπή μητέρα της ανήλικης, η οποία και ανέφερε το περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε βάρος της κόρης της στις 29 Αυγούστου 2024.

Καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, ο 44χρονος αλλοδαπός δεν είχε συλληφθεί.

Όμως στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω σε βάρος του και έτσι προχθές το μεσημέρι, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω και συνελήφθη κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κόρη της αλλοδαπής, ηλικίας 9 ετών, είπε στη μητέρα της ότι ο 44χρονος Σύρος σύντροφος της θείας της, βραδινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2024 την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά τα κατήγγειλε η μητέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10 το βράδυ στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, το οποίο διενέργησε και τη σχετική προανάκριση για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.