ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Κως: Συνελήφθη επιβάτης πλοίου – Έκρυβε ηρωίνη στα γεννητικά του όργανα

Ο ύποπτος εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι της Κω

Κως: Συνελήφθη επιβάτης πλοίου – Έκρυβε ηρωίνη στα γεννητικά του όργανα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 47χρονος που μετέφερε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών την οποία προόριζε να διακινήσει σε χρήστες του νησιού της Κω. 

Ο ύποπτος εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι της Κω, το μεσημέρι της Παρασκευής, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια συσκευασία με 137 γραμμάρια ηρωίνης που είχε κρυμμένη στα γεννητικά του όργανα. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Παρέλαβε δέμα με κοκαΐνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις παρέλαβε ένα δέμα που είχε θεωρηθεί ύποπτο από τα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στην Κω, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 35χρονος Έλληνας, το πρωί της Παρασκευής. Το δέμα ανοίχτηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών, που περιλαμβάνει και έναν 37χρονο Έλληνα από την Αθήνα ο οποίος αναζητείται ως αποστολέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.