ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κώστας Γιαννόπουλος για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ο σύντροφος της μητέρας της κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέλφια της»

Το 2015 είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πως η Ε.Μουρτζούκου είχε φύγει από το σπίτι

Κώστας Γιαννόπουλος για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ο σύντροφος της μητέρας της κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέλφια της»

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε για τις συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε τόσο η Ε.Μουρτζούκου, όσο και τα αδέλφια της.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σημείωσε πως πρώτη φορά ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το 2015, όταν η ανήλικη τότε Ειρήνη έφυγε από το σπίτι. Το Χαμόγελο έσπευσε να βοηθήσει αλλά πριν δημοσιεύσει τα στοιχεία της, η ίδια επέστρεψε στο σπίτι.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν όσα αποκαλύπτει ο Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς όπως είπε από το 2017 άρχισε να δέχεται αναφορές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η ανήλικη Ειρήνη και τα αδέλφια της.

Μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται απλά για ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά οι αναφορές που έφταναν στον Χαμόγελο ήταν φριχτές.

«Μεγάλος παράγοντας των προβλημάτων ήταν ο σύντροφος της μητέρας» είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε κακοποιήσει και είχε βιαιοπραγήσει κατά όλων των παιδιών.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε και για ένα παιδί που πέθανε, λέγοντας πως «το είχε κατασκοτώσει ο σύντροφος», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωσε πως η Πρόνοια είχε ενημερωθεί, αλλά τόνισε πως ούτως ή άλλως η υπηρεσία υπολειτουργεί,

Συνέχισε λέγοντας πως η Ειρήνη και τα αδέρφια της είχαν στην ουσία εγκαταλειφθεί, ενώ στη συνέχεια είπε πως κάποιος από την ευρύτερη οικογένεια της 24χρονης Ειρήνης είχε προσεγγίσει το Χαμόγελο για να απομακρύνει από την οικογένεια την ανήλικη τότε κοπέλα.

Τέλος, σημείωσε πως οι αναφορές ήταν τόσο έντονες, που έστελναν τις αναφορές με τη σήμανση κατεπείγοντος. Ο σύντροφός είχε συλληφθεί, είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας, είχε ζητηθεί να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια αλλά – όπως είπε χαρακτηριστικά – «πάλι τα ίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.