ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιεράπετρα: 43χρονη μαχαίρωσε τον 40χρονο σύζυγό της στο στήθος μετά από καβγά (upd)

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης

Ιεράπετρα: 43χρονη μαχαίρωσε τον 40χρονο σύζυγό της στο στήθος μετά από καβγά (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 07:28)  Άγριες διαστάσεις έλαβε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/11), ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στην Ιεράπετρα Κρήτης, καθώς η 43χρονη γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 40χρονου συζύγου της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον 40χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες του έκαναν εισαγωγή με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε την 43χρονη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.