ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες ο 25χρονος διανομέας που αυτοπυροβολήθηκε και είπε ότι τον λήστεψαν

Σε βάρος του αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία

Κρήτη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες ο 25χρονος διανομέας που αυτοπυροβολήθηκε και είπε ότι τον λήστεψαν

Ένα τραύμα από πυροβολισμό στο χέρι ενός 25χρονου διανομέα στην Κρήτη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα ένοπλης ληστείας όπως ο ίδιος είχε καταγγείλει αρχικά αλλά αυτοτραυματισμός.

Ο 25χρονος είπε στις Αρχές πως τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε ένας Ρομά που ήθελε να τον ληστέψει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη, με τον25χρονο να καταγγέλλει «ένοπλη ληστεία» που όπως είπε κατέληξε με τον τραυματισμό του από πυροβολισμό.

Οι ισχυρισμοί, όμως, του νεαρού, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνώντας την υπόθεση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 25χρονος τραυματίστηκε μόνος του.

Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν αίματα αλλά και ένα όπλο.

Υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, ο 25χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι όλα έγιναν στο σπίτι του, όταν την ώρα που περιεργαζόταν το όπλο, αυτό εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματισμός του νεαρού δεν είναι σοβαρός, ωστόσο πλέον σε βάρος του αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.