ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Κρήτη – Δικηγόρος 32χρονου που σκότωσε τον 36χρονο μπατζανάκη του: «Ήταν σαν αδέρφια – Είχαν άριστες σχέσεις»

Ο 36χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια γλεντιού για κουρά προβάτων από «φίλια» σφαίρα όπλου

Κρήτη – Δικηγόρος 32χρονου που σκότωσε τον 36χρονο μπατζανάκη του: «Ήταν σαν αδέρφια – Είχαν άριστες σχέσεις»

Ο Γιώργος Στειακάκης δικηγόρος του 32χρονου ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 36χρονο μπατζανάκη από λάθος χειρισμό του όπλου στο Οροπέδιο Καθαρού, στην Κριτσά, δήλωσε πως «ήταν σαν αδέρφια, είχαν άριστες σχέσεις».

Ο 36χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια γλεντιού για κουρά προβάτων από «φίλια» σφαίρα όπλου.

«Ήταν καλεσμένοι στο έθιμο κουρών ενός συντοπίτη τους, καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο κατηγορούμενος, την ώρα που έστρεψε το όπλο σε πλάγια θέση, ενώ εκείνος καθόταν, χωρίς να το αντιληφθεί πέρασε από μπροστά του το θύμα και φέρεται να τον πυροβόλησε στα πλευρά», δήλωσε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Άμεσα, ο 36χρονος πατέρας ενός παιδιού παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε ο δράστης»

Σύμφωνα με τον κ. Στειακάκη, ο 32χρονος δράστης, σε κατάσταση σοκ, ούρλιαζε και έφυγε από το σημείο, ενώ όταν εντοπίστηκε, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ήταν σε απελπιστική κατάσταση.

«Είναι συντετριμμένος, άρχισε να ουρλιάζει, έπαθε σοκ. Είναι σαν να έχασε τον αδερφό του. Ο ίδιος νιώθει θύμα και θύτης. Έκλαιγε στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει από την οικογένεια τι έχει γίνει».

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία, ενώ καταθέτουν και αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο. Εντός της ημέρας, ο 32χρονος δράστης, πατέρας τριών παιδιών, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ θα υποδείξει στις αστυνομικές αρχές που πέταξε το όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο 32χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.