ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Εξιτήριο έλαβε ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μπαρ

Ο δικηγόρος του 49χρονου απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη

Κρήτη: Εξιτήριο έλαβε ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μπαρ

Εξιτήριο έλαβε σήμερα Δευτέρα (29/7) από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 49χρονος Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μπαρ στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του και τις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, οι γιατροί αποφάσισαν πως μπορεί να λάβει εξιτήριο.

Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη σε βάρος δύο ανδρών για την επίθεση στον Ελληνοκαναδό Μανόλη Κακουλάκη, ωστόσο οι δύο άνδρες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.

Οι δύο άνδρες, ένας κάτοικος χωριού του Δήμου Μυλοποτάμου και ένας κάτοικος περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου, είχαν ταυτοποιηθεί ως δύο από τους τουλάχιστον τέσσερις δράστες της επίθεσης σε βάρος της οικογένειας των τουριστών που διασκέδαζε σε μπαρ του Ηρακλείου τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου.

Πρόκειται για έναν 31χρονο και έναν 32χρονο, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του 49χρονου Ελληνοκαναδού απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, διαμαρτυρόμενος για την έκβαση της υπόθεσης και για το ότι οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο κ. Μανώλης Τρούλης, μέσω της επιστολής του, ζητεί να γίνουν άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.