ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και τους εμπρησμούς σε ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στο Ηράκλειο και ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν.

Η εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση, η συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων της Ασφάλειας Ηρακλείου με τη συνεργασία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα και ενός 26χρονου αλλοδαπού.

Τα αδικήματα που τους βαρύνουν είναι εμπρησμός, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπής, παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και βίας κατά υπαλλήλων.

Από την έρευνα των προέκυψε ότι ο Έλληνας ενεργώντας κατ’ εντολή του αλλοδαπού στις 5 Αυγούστου, αφού αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβη σε ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και με τη χρήση εύφλεκτου υγρού προκάλεσε πυρκαγιά σε δυο σταθμευμένα οχήματα (Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα) ιδιοκτησίας δύο Ελλήνων.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο και στη συνεχεία τον αλλοδαπό οι οποίοι επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 94,6 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 87,52 γραμμάρια κάνναβης
  • ζυγαριά
  • χρηματικό ποσό 530 ευρώ
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων η οποία και στάλθηκε για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.