ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Κρήτη: Ένας 14χρονος νοσηλεύεται με διάσειση στο νοσοκομείο – Δέχτηκε επίθεση στην πλατεία του χωριού του

Ο 50χρονος δράστης που τον ξυλοφόρτωσε αναζητείται από την Αστυνομία

Κρήτη: Ένας 14χρονος νοσηλεύεται με διάσειση στο νοσοκομείο – Δέχτηκε επίθεση στην πλατεία του χωριού του

Ένα ακόμη περιστατικό βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο χωριό Βρύσσες Αποκορώνου, 14χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν 50χρονο.

Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες το θύμα βρισκόταν στην πλατεία του χωριού του μαζί με την παρέα του, όταν ο 50χρονος τους έκανε παρατήρηση για να σταματήσουν την φασαρία.

Παρά τις αρχικές προειδοποιήσεις στις οποίες και δεν περιορίστηκε ο δράστης, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια ο ξυλοδαρμός του 14χρονου.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός νοσηλεύεται με διάσειση και μερική αμνησία στο νοσοκομείο, με τις τοπικές Αρχές να αναζητούν τον 50χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του θύματος η οποία προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του ανθρώπου που χτύπησε το παιδί της, κατέθεσε ότι του έκανε και κεφαλοκλείδωμα και μετά τον χτύπησε με ένα μπαστούνι που του έδωσε μια γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.