ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Κρήτη: Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της η 47χρονη – Τσακώθηκαν και τον απείλησε με μαχαίρι 

Στην απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε απειλή σε βάρος του άνδρα της

Κρήτη: Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της η 47χρονη – Τσακώθηκαν και τον απείλησε με μαχαίρι 

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων έκρινε ένοχη μια 47χρονη η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 49χρονου συζύγου της.

Η 47χρονη, σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση προσέγγισης σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων με τον παθόντα.

Ο 49χρονος στην κατάθεση του στο δικαστήριο περιέγραψε τον τσακωμό με τη 47χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης λέγοντας πως τον απείλησε με μαχαίρι και συμπλήρωσε ότι τον τελευταίο χρόνο είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της συζύγου του λόγω της συμπεριφοράς της σε βάρος του.

Στην απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε απειλή σε βάρος του άνδρα της και ότι η αιτία του τσακωμού ήταν η χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί με ευθύνη του πατέρα, όπως είπε.

Νωρίτερα η 47χρονη που είχε επίσης μηνύσει τον σύζυγό της για φθορά (σπάσιμο κινητού) δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του συζύγου της και ο 49χρονος αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε φθορά στο κινητό τηλέφωνο. Για αυτό το αδίκημα ο 49χρονος κρίθηκε αθώος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 47χρονη στη συνέχεια δικάστηκε και για υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αστυνομικού που έπαιρνε κατάθεση για την υπόθεση. Για την υπόθεση αυτή, η 47χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.