ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: «Να γίνει κάτι, να μην σκοτωθούν άλλοι άνθρωποι» λέει η κόρη του ηλικιωμένου που παρασύρθηκε από μεθυσμένο Σέρβο 

«Αν δε φύγει από τη χώρα, θα προκαλέσει κι άλλα ατυχήματα!» δήλωσε η κόρη του ηλικιωμένου

Κρήτη: «Να γίνει κάτι, να μην σκοτωθούν άλλοι άνθρωποι» λέει η κόρη του ηλικιωμένου που παρασύρθηκε από μεθυσμένο Σέρβο 

Η κόρη του ηλικιωμένου που στις 3 Σεπτέμβρη παρασύρθηκε στη Σητεία από μεθυσμένο Σέρβο, δήλωσε «Να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου που έφυγε άδικα και να μη σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι». 

Για το δυστύχημα της 3ης Σεπτεμβρίου, η κόρη του θύματος του τροχαίου στη Σητεία αναφέρει ότι η οικογένεια θεωρούσε ότι η Δικαιοσύνη θα έκανε ό,τι έπρεπε – το αυτονόητο για εκείνους – να οδηγηθεί στη φυλακή – κάτι που δεν έγινε τελικά.

«Αν δε φύγει από τη χώρα, θα προκαλέσει κι άλλα ατυχήματα!» – είπε η γυναίκα, εξομολογούμενη τους φόβους της οικογένειας ότι «θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας ωστόσο, ούτε η θανατηφόρα παράσυρση στη Σητεία ήταν το πρώτο τροχαίο για τον 47χρονο, ούτε όμως ήταν η πρώτη φορά οδηγούσε μεθυσμένος. Όπως αναφέρει η ίδια, περίπου 20 ημέρες πριν το δυστύχημα με τον ηλικιωμένο, ο 47χρονος ήταν κάθε μέρα σε καφενείο στη Σητεία και έπινε.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν την 3η Σεπτεμβρίου έπινε σε καφενείο στα Μουλιανά και φεύγοντας παρ’ ολίγο να παρασύρει παιδί! Τότε, λέει η γυναίκα, του πήραν τα κλειδιά και τον κράτησαν στο καφενείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να γίνει κάτι και για να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου και για να μην σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι» – καταλήγει η γυναίκα που πενθεί για τον άδικο χαμό του πατέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.