Η κόρη του ηλικιωμένου που στις 3 Σεπτέμβρη παρασύρθηκε στη Σητεία από μεθυσμένο Σέρβο, δήλωσε «Να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου που έφυγε άδικα και να μη σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι». 

Για το δυστύχημα της 3ης Σεπτεμβρίου, η κόρη του θύματος του τροχαίου στη Σητεία αναφέρει ότι η οικογένεια θεωρούσε ότι η Δικαιοσύνη θα έκανε ό,τι έπρεπε – το αυτονόητο για εκείνους – να οδηγηθεί στη φυλακή – κάτι που δεν έγινε τελικά.

«Αν δε φύγει από τη χώρα, θα προκαλέσει κι άλλα ατυχήματα!» – είπε η γυναίκα, εξομολογούμενη τους φόβους της οικογένειας ότι «θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας ωστόσο, ούτε η θανατηφόρα παράσυρση στη Σητεία ήταν το πρώτο τροχαίο για τον 47χρονο, ούτε όμως ήταν η πρώτη φορά οδηγούσε μεθυσμένος. Όπως αναφέρει η ίδια, περίπου 20 ημέρες πριν το δυστύχημα με τον ηλικιωμένο, ο 47χρονος ήταν κάθε μέρα σε καφενείο στη Σητεία και έπινε.

">

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν την 3η Σεπτεμβρίου έπινε σε καφενείο στα Μουλιανά και φεύγοντας παρ’ ολίγο να παρασύρει παιδί! Τότε, λέει η γυναίκα, του πήραν τα κλειδιά και τον κράτησαν στο καφενείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να γίνει κάτι και για να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου και για να μην σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι» – καταλήγει η γυναίκα που πενθεί για τον άδικο χαμό του πατέρα της.