ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Οδηγός έγινε «καπνός» αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα

Αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές

Κρήτη: Οδηγός έγινε «καπνός» αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 53χρονος οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Κατά τη φυγή του, έπεσε πάνω σε ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 53χρονος δικυκλιστής που κινούνταν επί της λεωφόρου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε άλλο δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού στο πόδι.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο έπεσε πάνω σε ΙΧ, χωρίς να προκληθεί εκτεταμένη ζημιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου που έσπευσαν στο σημείο έχουν ταυτοποιήσει τον οδηγό και τον αναζητούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.